Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mikor lehet őket levágni?

Jandesz1996 kérdése:

Mikor lehet őket levágni?

Figyelt kérdés
Lefialt az egyik anyanyulam!:))) Mikor érik el azt a kort(kb) amikor levághatóvá válnak? Kajában nincs hiány, tehát szépen fejlődnek...

2013. máj. 3. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezért a kérdésért megköveznek:) Nyílván provokációnak szántad :) mert szerintem te sem gondolod komolyan..., mármit ha el szeretnéd fogyasztani őket, akkor ránézésre dönts.Ha úgy gondolod hogy még nem laknál jól egyből akkor vagy várj, vagy főzz meg kettőt :)
2013. máj. 3. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

# 1

Nem provokálóbb, mint a felelőtlen macska-kutyatartók "úrsiten szült az állatom, most mi legyen" kérdései...

2013. máj. 3. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát nem lettem okosabb de köszi.

Ilyen válaszra gondoltam volna, hogy 5-6 hónap múlva hah mind1....

2013. máj. 3. 11:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kb 2 hónaposak.
2013. máj. 3. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

De szerintem te is utána tudtál volna nézni...

2013. máj. 3. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Rokonoknál voltunk kint, húsvétkor születtek kisnyulak, már szép fejlettek, azt mondták, hogy még egy jó hónap ha ilyen ütemben nőnek tovább.
2013. máj. 3. 12:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 3. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
2,5-3kg sn a legfinomabbak
2013. máj. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!