Jandesz1996 kérdése:
Mikor lehet őket levágni?
Figyelt kérdés
Lefialt az egyik anyanyulam!:))) Mikor érik el azt a kort(kb) amikor levághatóvá válnak? Kajában nincs hiány, tehát szépen fejlődnek...2013. máj. 3. 11:21
1/8 anonim válasza:
Ezért a kérdésért megköveznek:) Nyílván provokációnak szántad :) mert szerintem te sem gondolod komolyan..., mármit ha el szeretnéd fogyasztani őket, akkor ránézésre dönts.Ha úgy gondolod hogy még nem laknál jól egyből akkor vagy várj, vagy főzz meg kettőt :)
2/8 anonim válasza:
# 1
Nem provokálóbb, mint a felelőtlen macska-kutyatartók "úrsiten szült az állatom, most mi legyen" kérdései...
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem lettem okosabb de köszi.
Ilyen válaszra gondoltam volna, hogy 5-6 hónap múlva hah mind1....
2013. máj. 3. 11:50
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kb 2 hónaposak.
2013. máj. 3. 11:50
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Rokonoknál voltunk kint, húsvétkor születtek kisnyulak, már szép fejlettek, azt mondták, hogy még egy jó hónap ha ilyen ütemben nőnek tovább.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 3. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!