Milyen árakra számítsak?
hali
ma vettem észre a Szörpikém (höri) mellpociján egy nagyobb mogyoró méretű daganatot. kicsit közelebbről is megnéztem, és bőrdaganatnak tűnik.
jövőhéten szerdán amint megjön az ösztöndíjam kihívom az állatorvost és megnézetem vele, előbb sajnos nincs rá pénzem bármennyire is szeretném megvizsgáltatni.
ha műthető akkor szeretném ha megműtené és eltávolítaná a daganatot.
sajnos rágcsálókkal nincs tapasztalatom. szerintetek nagyjából mennyibe fog kerülni a kezelése?
mielőtt valaki leugatna, nem nem ettől függ, hogy kezeltetem e. csak másra is kellene a pénz ami nem fontosabb cseppet sem, mint a hörcsögöm, csak jó lenne ha tudnám, hogy nagyjából mekkora plusz kiadással kell számolnom.
hörcsögöm egyébként egy szíriai aranyhörcsög, idén 4 éves és eddig makk egészséges volt. sok friss eleséget kap, magokat és persze rengeteg vitaminos rágcsarudat és vitaminos jutalomfalatot, víz mindig van előtte és úgy egyébként ketrecben lakik forgács és széna alommal. egyébként a legtöbb hörcsöggel ellentétben, ő cseppet sem túltáplált, sőt most kicsit le is passzolt (valszeg a daganat miatt).
Négy éves hörcsögöt szerintem nem vállal be egyetlen állatorvos sem altatással járó műtétre.
Ha csak zsírdaganat, nem biztos, hogy érdemes/kell műteni.
Náluk van rágcsálós sebész, meg profi aneszteziológia:
Az áraik korrektek, de nyugodtan kérdezd meg. Amúgy is hívnod kell őket időben, hogy legyen műtő, meg 2 doki...
köszi de pécsi vagyok, nem szeretném órákig utaztatni a kis hörcsögöm...nem mai példány és nem tudom hogy viselné a 3-4 órás utat :S
egyébként közben találtam itt is egy állatklinikát szóval majd megkérdezem az orvosunkat, hogy szerinte ott vállalnának e egy ilyen idős hörit (ő is ott dolgozik szóval tud majd segíteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!