Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Naponta hányszor vehetem ki a...

Naponta hányszor vehetem ki a hörcsögöm símogatásra, közös játszásra?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Estenkent amenyit csak akarod.
2013. ápr. 29. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
amikor éppen fent van, akkor vedd ki, és nagyon örülni fog, hogy sokat kint lehet. Éjszaka felé lesznek aktívak, ezért olyan este 5-6 óra körül már kiveheted. :)
2013. ápr. 30. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Akárhányszor!De semmi képen se keltsd fel,főleg ne rendszeresen,mert ezzel megrövidítheted az életét.
2013. máj. 3. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért halna meg hamarabb azért, mert felkelti?! O.o Te sem halsz meg 15 évesen attól, hogy anyud minden reggel felkelt a suli miatt. xD Ez marhaság!
2013. máj. 3. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja akkar szólj be nekem ha értessz hozzá.És kit kelt az anyja????
2013. máj. 4. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ajj, te szerencsétlen. xD Egy gyerek se halt még bele abba, hogy minden reggel felkeltik, hogy "Suli van, ébresztő!". Akkor egy hörcsög miért halna bele abba, hogy felébresztik?! :O Egyébként 6 éve vannak hörcsögeim, és régen tenyésztettem őket, szóval azt hiszem, értek hozzájuk...
2013. máj. 4. 19:11
 7/9 anonim válasza:
én szinte mindig kiveszem ha éppen fent van :D
2013. máj. 10. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Abba valóban nem halsz bele,hogy ,,reggel van,suli!,, ,de abba igen,ha éjszaka,amikor édesen aludsz,folyton fölzavarnak,nem hagynak aludni.Egy hörcsög is érzékeny erre!
2013. máj. 11. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
amikor csak akarod vedd ki
2013. máj. 18. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!