Milyen állatot válasszak? (többi lent)
Ez sok mindentől függ: kor, nem, allergia, mennyi időd lenne rájuk, gyakran utazol-e el több napra, lakásban vagy házban laksz, kitudod-e vinni az udvarra.
Szerintem egy dzsungáriai törpehörcsög kezdésnek nem lenne rossz. Egyedül is megfér. Kézhez lehet nevelni. Különösebb igényei nincsenek. Bármilyen kisemlőst választasz, szerintem törekedj ismerőstől beszerezni, mert sajnos az a tapasztalat, hogy a kereskedésekben kapható állatokat gyakran nehéz kezelni (vagy nagyon félénk, vagy nagyon agresszív, vagy beteg...)
Sok sikert hozzá, bármit is választasz!
Tengerimalacot!
Én full tapasztalatlanul szereztem be mindjárt kettőt is, de annyira könnyen tarthatóak hogy el se hittem. Viszonylag könnyen tarthatóak és a helyükkel se kel sokat vacakolni ha jó nagy ketrecbe rakod őket. És olcsóak is, ha tudsz szerezni forgácsot. itt megtalálsz a kezdéshez szükséges minden infot, én is innen lestem a fortélyokat, és nem mond hülyeségeket. Jó alap.
És ha szeretettel bánsz velük, azt vissza is adják, hihetetlenül idióta bolond állatok :D szerintem nagyon jó fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!