Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen állatot válasszak?...

Milyen állatot válasszak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kisállatot szeretnék, de nem tudom milyet. (Kisemlőst.) Bármilyen tanácsot/választ elfogadok.

2013. ápr. 28. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
törpe hörcsög?
2013. ápr. 28. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ: kor, nem, allergia, mennyi időd lenne rájuk, gyakran utazol-e el több napra, lakásban vagy házban laksz, kitudod-e vinni az udvarra.

Szerintem egy dzsungáriai törpehörcsög kezdésnek nem lenne rossz. Egyedül is megfér. Kézhez lehet nevelni. Különösebb igényei nincsenek. Bármilyen kisemlőst választasz, szerintem törekedj ismerőstől beszerezni, mert sajnos az a tapasztalat, hogy a kereskedésekben kapható állatokat gyakran nehéz kezelni (vagy nagyon félénk, vagy nagyon agresszív, vagy beteg...)

Sok sikert hozzá, bármit is választasz!

2013. ápr. 28. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Törpenyuszi,Hörcsög,Tengerimalac?Amerikai fehérhasú sün,...
2013. ápr. 28. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Csincsilla?
2013. ápr. 28. 14:30
 5/8 anonim válasza:
Szerintem az afrikai feherhasu törpe sünt valaszd....
2013. ápr. 28. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
... ha van fölösleges 100.000 Ft-od. ;) Szerintem hörcsögöt vegyél, kezdetnek az a legjobb. :) Nekem már hat éve vannak, úgyhogy ha emellett döntesz, írj rám, és adok tippeket. :)
2013. ápr. 28. 20:17
 7/8 anonim válasza:

Tengerimalacot!

Én full tapasztalatlanul szereztem be mindjárt kettőt is, de annyira könnyen tarthatóak hogy el se hittem. Viszonylag könnyen tarthatóak és a helyükkel se kel sokat vacakolni ha jó nagy ketrecbe rakod őket. És olcsóak is, ha tudsz szerezni forgácsot. itt megtalálsz a kezdéshez szükséges minden infot, én is innen lestem a fortélyokat, és nem mond hülyeségeket. Jó alap.

[link]

És ha szeretettel bánsz velük, azt vissza is adják, hihetetlenül idióta bolond állatok :D szerintem nagyon jó fejek.

2013. ápr. 29. 22:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, írok ha megszületett a döntés.
2013. ápr. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!