Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatot válasszak?

Milyen állatot válasszak?

Figyelt kérdés

Szeretem a macskát és már régóta akarok macskát.Még szeretem a hörcsögöt.Az apukám nem szereti a macskákat.

Most melyik állatot válasszak?Macskát vagy hörcsögöt?

Előre köszönöm a válaszokat!(Hülye kérdést nem fogadok el)

2010. ápr. 18. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Válassz macskát,tovább is él.Lehet nyúzni,simogatni.És olyan kis édesek.Annyi szeretet tudnak adni.
2010. ápr. 18. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy az anyukám azt mondta,hogy ott vannak a szomszéd macskái.Az sajnos nem az enyém a szomszédé de mindig oda jönnek.Volt már nekem/nekünk hörcsög csak elpusztult.Aranyos volt.Tegnap előtt kint voltam a kertben és csak ott feküt.Mikor közelebb mentem oda ment az ablakhoz és nézet valamit.Mikor vissza mentem lassan jött oda.Mindig mikor ki mentem gyorsan odajött de most nem.

Elmondtam az anyukámnak és azt mondta,hogy az egyik munkatársától kér majd egy perzsa macskát.

2010. ápr. 18. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem a nyuszikat is nekünk is volt.őket is lehet nyúzni ... még sétáltatni is.

bár ha lesz perzsacicád...

2010. ápr. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!