Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúlat lehet ház körül tartani...

Nyúlat lehet ház körül tartani, elengedve?

Figyelt kérdés
vagy elkóborol?

2013. ápr. 24. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nyUlat

és nem, nem lehet szabadon tartani, mert elkóborol

2013. ápr. 24. 23:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Szabadni szabad, ha elég jól elkeríted, tehát nem tud átbújni a kerítésen, és átásni sem alatta.

Viszont nem ajánlanám, egyszer mi is elkövettük ezt a hibát. Mi ráadásul azzal súlyosbítottuk, hogy egy fiú és egy lány nyuszit tartottunk szabadon a kertben...

1. Úgy felásták az egész kertet, hogy szinte minden második lépésnél beomlott a lábam alatt a talaj - beleléptem valamelyik nyúljáratba.

2. Nagyon igaz az a mondás, hogy szaporodnak, mint a nyulak. Mire észbekaptunk, a 2-ből lett majdnem 20, és már jó pár hetesek voltak, mire előjöttek valamelyik üregből... és addigra már megint vemhes volt a nagylány...

2013. ápr. 24. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Szabadulóművészek, de lehet.
2013. ápr. 24. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó lett volna, de az ősök úgy határoztak, hogy inkább gyorsan eladjuk, mielőtt még többen lesznek. Így is élmény volt összeszedegetni őket :D
2013. ápr. 25. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha egyedül van a kertben, meglép társaság után. :)

A mienk kergette a vizslát, és ha mi voltunk kint zaklatott minket a szeretetével...

Kétszer elkaptuk amikor neki indult egy fehér cica után, harmadszorra úgy jutott ki, hogy nem voltunk a közelben...

Két külön nemű, de ivartalanított nyuszi, egy atombiztos kerítés mögött, valószínűleg boldog életet élne...

De nem kerted lesz, hanem nyúlfuttatód...

2013. ápr. 25. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon megfog lépni. :D
2013. ápr. 25. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
én láttam olyan hogy nyusziknak van kialakítva egy kis hely, mint egy tyúkol, kb 2 méter mélyre levolt ásva, azt kibetonozták és utána a vissza a föld, meg gonolom magasított betonkerítés, bár erre nem emlékszem hogy hogy volt bár így annyit nem tudnak szaladgálni de leásni tudnak úgy hogy ne az agész kert legyen teli katakobákkal :D
2013. ápr. 25. 19:28
 8/11 A kérdező kommentje:

értem

pedig jó lett volna

ilyen elkerítéshez meg karámos telekalakításhoz nincs kedvem, meg akkor meg már területileg is nagyon be vannak határolva egy kis részre

(de azért kösz az ötleteket)

2013. ápr. 25. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát,egy kis időre kilehet engedni,de huzamosabb időre ne.Családtagom napokra kiengedte......Utána már nem láttuk soha:(
2013. máj. 6. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugottan lehet tartani nem hiszem hogy elkoborolnak de olyan lehet hogy a hazat összedöntik hallotam mar ilyet nagyon szeretnek üreget furni fökepp ha fialni akar
2013. jún. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!