Miért zörög a törpenyulam minden éjjel?
Figyelt kérdés
Pár napja kaptam egy 6 hetes törpenyulat. Amint este lekapcsolom a lámpát elkezd ugrálni a rácsnak, kinézegetni rajta, rágni azt és össze vissza ugrálni. Arra gondoltam talán azért mert túl keveset van kint a levegőn, de napközben viszont nem ilyen hangos.2013. ápr. 23. 19:33
1/6 anonim válasza:
mert még nem szokott hozzá a te életviteledhez, éjjeli állatok, de idővel meg fogja szokni hogy te ilyenkor alszol, ilyenkor nincs játék :) csak legyél hozzá türelmes..
bár nem tudom mit értessz azon hogy keveset van levegőn, de ugye azért a ketrecből kiengeded naponta ??
2/6 anonim válasza:
Nekünk már 3 éve megvan a nyuszink és nappal egy csomót játszom vele, éjjel mégis mindig zörög. Én egyszerűen csak hozzászoktam már, hogy ez egy ilyen állat. Ha nem tudok tőle aludni, átviszem egy másik szobába.
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg este pár órát futtatni a szobádban, lefárasztani, aztán megetetni, hátha kidől. :)
4/6 anonim válasza:
hmm lehet az én nyuszóm is zörög este csak már hozzászoktam és nem hallom ... :DD első voltam :D
5/6 anonim válasza:
2 évig egy szobában aludtunk a nyuszival, és nagyon ritkán volt gond azzal, hogy felébresztett volna éjjel. A kis halk motoszkálása, rágcsálása nekem egyenesen megnyugtató volt éjjel. Voltak időszakok, amikor hajnalonként megőrült, és dobálta a wc-jét, és az istennek nem tudtuk rávenni, hogy ne csinálja. Na az szar volt. De most az új lakás elég nagy hozzá, hogy a nyuszi kint van a nappaliban, mi meg a hálóban békésen alszunk bármit is csinál :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igen kiviszem minden nap nagyon szeret ugrálni:)
2013. ápr. 24. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!