Machiavelli6 kérdése:
Vemhes a törpenyulam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú törpenyuszim aki elég Kanos volt.Vettem neki egy lány nyuszit,és megtörtént a dolog...azóta a nyuszim nem enged oda magához senkit és híg a széklete.Holnap kellene neki elleni de még nem csinált fészket sem. Vemhes lehet?2013. márc. 3. 10:52
1/5 anonim válasza:
Nagy rá az esély, de az én nyuszim napokkal előtte elkezdte építeni a fészket. És a kis pofájába széna volt mindig és rakosgatta. Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit. Az is lehet, hogy még van idő, és nem holnap fognak kibújni a kis nyuszik.
2/5 anonim válasza:
Vidd el a fiút ivartalanítani, mert ahogy megszületnek a kisnyuszik, megint befedezheti! Hétfőn keress fel egy állatorvost, nem jó így a lánynyuszinak!
De az nem értem, hogy miért nem ivartalanítottad előbb, és akkor nem szaporítanál itt feleslegesen.
3/5 anonim válasza:
SZAPORÍTÓ!!!!!
Ivartalanítsd a nyuszikat!
4/5 anonim válasza:
Kanos volt és ezért vettél neki egy másikat?
Gratulálok, tuti befedezte, csak azt nem értem mi a francot gondoltál..
5/5 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen...Tisztában voltam vele hogy vemhes lesz a nyúl...De ugye nem a kérdésre válaszoltál...-.-"
2013. márc. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!