SEGÍTSÉG!? Van egy hófehér törpenyuszim és olyan cuki, csak sajnos:
-bemászik minden résen a lakásban
-ha kiengedem a lakásba mindenhová bogyózik
-nem merek vele forgalmas utcákra menni mert attól félek hogy kiröhögnek(nem azért mert nem kutya van a póráz végén)mert minden bokorba be akar menni és amíg be nem mehet addig csak leül elé és hiába csalogatom nem csinál semmit csak bámul!!!!
mit csináljak??
~a nyuszik ilyenek. erre fel kellett volna készülni.
~majd szobatiszta lesz, de ha fiú, és nem ivartalanítod, akkor még elejthet később is pár bogyót.
~a nyuszi nem is igényli a sétát, főleg amíg nincsenek meg az oltásai. én nem vinném le.
-Én nem sétáltatom,csak hagyom futkorászni kicsit a kertben.A régi nyulam utálta a pórázt már csak azért se sétáltatom.
-A réseket takard el mert a nyúl bújik ahova tud.vagy rakj le ilyen ragasztócsíkot vagy mit(macskánál láttam)oda nem megy többet ha egyszer beleragad de szerintem ez nem túl jó neki meg olyat is tudok(macska szintén)hogy van ilyen készülék ami levegőt fúj ha vmi elhalad a vonalában,ettől megijed és nem megy oda többet(nemtom magyarországon van-e ilyen)
-az én nyulamnak van alomtálja és csak oda bogyózik,szobatiszta.erre nem én tanítottam meg már így kaptam,de biztos rá tudod venni sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!