Tengerimalac szelidítés?
Sziasztok,
Karácsonyra kaptam 2 tengerimalacot ( akkor voltak 6 hónaposak , és amikor ki akarom venni őket, mindig beszaladnak a kis házikójukba, és nem akarnak kijönni. Mindig úgy veszem ki őket, hogy kiveszem minden "bútort" , és ebből elegem van ! Most is itt ülünk a kertben, az ölemben eszik a letépett füvet..... =)
Minden álló nap kiveszem őket, de hiába.. :( Amúgy ha az ölemben vannak megtűrik !
Köszi a válaszokat, majd mondom mi van velük !!!
próbáld meg kajával kicsalogatni őket,a házukból,és fel a kezedre...ha sikerült pedig simogasd.
de nem lesz olyan kegyszerű és gyors,amikor nekünk voltak malackáink akkor 2 hét után jöttek csak oda,addig féltek :)
sok sikert :)
Köszönöm, bevált ! :)
Páran mondtak valamilyen csövet..... Aról tudtok valamit írni? o.O
Köszönöm a válaszokat, és igen, olyan csőre gondoltam :)
És nem viszem vissza őket, mert beléjük szerettem. Gondolom Te se viszed el a gyerekotthonba a gyereked, é hozol egy ujjat,ha nem szelíd....
Gratulálok ehhez a válaszhoz, és erre csak egy mondást lehet mondani :
Írd le egy lapra, amit rólam ( és ez esetben a tengerimalacaimról ) gondolsz, tedd bele egy borítékba, vidd el a Postára, és küldd el annak, akit érdekel!
Amúgy Te nem vagy emberi szinten... Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!