Kinek van patkánya lakásban? Mit kell tudni róluk?
ratmania.hu
Ketrec kell, ott végzik el a dolgukat. Napi 1× esznek, plusz nasi. Meg lehet nekik tanítani h. a ketrecen belül végezzék a dolgukat.
Facebookon keresd fel a Ratmania és Patkányvarázs csoportot, ott mindenben segítenek.
Szia! Én tartottam patkányokat, szívesen segítek amiben tudok. :)
Nekem két nőstényem volt, le sem lehetett őket lőni, folyton mozgásban voltak :D Ketrecben kell őket tartani, nem árt emeleteket csinálni/venni bele, meg mindenféle játékokat, hogy lefoglalják magukat, amíg nem vagy otthon. Ki lehet őket engedni a szobába, ha bírsz rájuk figyelni. Értelmes állatok, enyéim hallgattak a nevükre, bármikor szóltam nekik, odajöttek. Elég sokat kakilnak, de ez minden állatnál így van :) Ha zavar, biztos vagyok benne, hogy megtudod őket tanítani, hogy csak egy helyre végezzék a dolgukat. Ha én legközelebb veszek patkányt, két hímet fogok venni. Ők nyugisabbak, nagyobbra megnőnek és nem tüzelnek heti 2-3x. :D Ez is lett sajnos a vesztük, mert a mi környékünkön elég sok patkány van(Istálló miatt, hiába írtjuk őket..) és valahogy pár hónap múlva átfúrták a ház falát a kinti patkányok... :/ Szóval keresnem kellett sajnos nekik új gazdit. Úgy gondolom ez nem történt volna meg, ha hím patkányok lettek volna.
Köszönöm szépen a segítséget!
<3 :))
Szia! Én magam is patkánytulajdonos vagyok. (két kis tökösöm van, imádom őket) Van hotdogon egy patkányokkal foglalkozó magazinom, szerintem érdemes lenne megnézned mielőtt belevágsz a patkányos életbe:
Ha bármi kérdésed van, amire még nem kaptál választ írj üzit, nagyon szívesen segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!