Miért rakja arrébb a nyuszi a wc-t?
Van egy törpenyuszim,aki február elején született. 1,5 hete van nálam. Kedden lett kész a ketrece. Emeletes... van kis lépcső,odú a fenti részen. Lent pedig az önitató + pici forgács. Megfigyeltem,hogy melyik sarokba pisil,kakil is,de az utóbbi nem mindig megy egy helyre. ( amit szintén nem értek hiszen azt olvastam,hogy egy helyre kakilnak...)
Raktam a wc-be neki kakit meg a pisis forgácsot,de mindig megfogja a wc-t a kis szájával és arrébb dobálja... MIÉRT????? Most megpróbálom a ketrechez oda fúrni a wc-t... Mivel szoktathatnám rá??? Valami bevált módszer??? Vagy egyáltalán miért nem tetszik neki,hogy be rakom?
Na ez jó kérdés. Az én nyuszim is folyton pakolgatja a vécéjét, de ő legalább oda végzi a dolgát, ahova éppen vitte. :D
Nálad szerintem az a baj, hogy máshol is alom van. Csak a vécében legyen fapellet, és ami félre megy, dobd bele. Meg fogja tanulni. :)
Hát nem tudom, hogy a tiéd miért csinálja, de lehet, hogy nem tetszik neki, hogy ott van, útban van neki.
Az enyém is rendszeresen pakolja, neki a szénarácsa alatt van a wc, és mikor a rácsból kifogy a széna, akkor arréb teszi a wc-jét, hogy hozzáférjen ahhoz a szénához, ami a wc és a ketrec széle közötti kb fél centis résbe bepotyogott..xD
A miénk akkor doblja a wc-t, ha:
- piszkos, és új pelletet követel
- ki akar jönni a ketrecből
- unatkozik
- reggelit kér, de a tányérdobálással nem ért el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!