Nyuszi vs. Szőnyegtisztítás?
Borzasztó állapotban van a padlószőnyeg a lakásban, ahová 2 hete költöztünk be. Mindenféleképpen ki kell tisztítanunk, de van egy nyuszink, akkor előszeretettel szaglászik reggeltől estig a szőnyegen, sőt, ha lefekszik, akkor még nyalogatja is. Ezért nem tudom, mennyire lenne káros rá a dolog.
Nem tudom, mennyire maradna vegyszer a szőnyegben, ha szőnyegtisztító gépet kölcsönöznénk, illetve, ha csak a vanishnek ezt a por állagú szőnyegtisztító cuccát vennénk meg...
Bármi tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Ez a nyuszi a mi kis szemünk fénye, és mindenben elsősorban az ő érdekeit tartjuk szem előtt, de ilyen problémába most először ütköztünk az elmúlt évek nyuszizása alatt...
Szerintem próbáljátok meg először vegyszermentesen gőzölős géppel. Vagy lehet venni természetes alapú tisztítószereket is, bár drágák.
A vanisht semmiképp ne szerintem, gép nélkül nehéz "kiöblíteni" a szőnyegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!