Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengeri malacom akkor most...

Tengeri malacom akkor most szeret?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptam barát nömtöl egy nagyon szép tengeri maalcot, 3 napja van nálam, de ha be rakoma szoba közepére rögtön a sarokba köt ki és megse mozdul, de sokat foglalkoztam vele amenyit csak tudtam már kézböl ugy ahogy eszik, és ma este hallotam csipogni, fügyült nekem, akkor az már jó jel?
2009. szept. 21. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A google csodákra képes:

[link]

Ebből megtudod, hogy mit mondott:)

2009. szept. 21. 02:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiengeded, mindig a sarokba fog futni (szabadban pedig elfut, ezért nem ajánlott az udvaron kiengedni), függetlenül attól, hogy mennyire szokott meg. Az enyémet hanyatt is lehetett fektetni, meg két lábra lehetett állítani, vezényszavakra is lehet oktatni őket, a sarokba bújás akkor is megmarad. Gondolom, ez reflex náluk. Ez egy üreglakó állat, nem szeret nagy nyílt térségek közepén lenni, hanem bújik.
2009. szept. 21. 06:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A malacka lassan barátkozik, türelem kell hozzá, általában félénk, pláne új helyen. Vigyázz, nehogy bebújjon a szekrény mögé, ahonnan igen nehéz kicsalogatni. A fütyülés lehet "Szia, de jó, hogy megint bejöttél hozzám!", meg lehet "Kaját, kaját, éhes vagyok!" is.
2009. szept. 21. 07:56
 4/5 anonim ***** válasza:

1: a tengeri malac nem csipog

2: sztem igen

2009. nov. 16. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
akkor csipog ha éhes, ha egyedül érzi magát, ha örül hogy lát, ha éhes akkor nagyon vékony, rövid kis hangokat ad ki, ha nincs mellette még 1 tengerimalac akkor hosszú hangokat ad, sírás szerű szinte, ha pedig örül hogy lát akkor 1-2 kis hangot kiad majd elhallgat, de ajánlom vegyél mellé egy AZONOS nemű malit, és akkor nem fog mindig sírni társ iránt, mert az embert nem fogadja el társaként teljesen, csak beleszerelmesedik, de társnak nem fogadja el, a fajtársát pedig igen, 2 en sokkal mókásabb dolgokra képesek, az enyémek (kb 1 hete vettem őket) folyton a hátukon vannak, meg játszanak egymással, még fiatalok, de ha meglátnak, vagy meghalnak egyből lesnek a ketrec szélén hogy megjött az anyjuk
2010. aug. 2. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!