Tudnátok nekem mondani kisállatot ami házban tartható, lehet vele foglalkozni és a gyerekekre sem veszélyes?
Más nem jutott eszembe szívesen! :)
Esetleg választási tengerimalacot ha veszel. Könnyen kézhez tudod szoktatni úgy, hogy ne harapjon illetve csipkedjen. Ha nagyon azt akarod, hogy gyerekre ne legyen veszélyes akkor mindenképpen választási állatban gondolkoznék. minden állatot meg lehet szelidíteni ha elég időt töltenek vele és nincs elhanyagolva. én ajánlom a nyuszit is és a csincsillát is. Mindegyikben volt részem, és van is.
Mindegyik választás után került hozzám. A nyúl kb olyan mint egy kutyus ameddig takarítom a helyét kint szaladgál majd szólítom a nevén felugrik a lábamra és be a helyére. :)
A csincsilla meg végig a nyakamba ül. :)
Én az afrikai csíkos fűegeret ajánlom. :) Egyáltalán nincs egérszaga kedves és egyáltalán nem harapós,a 4 éves unokaöcsémnek is bátran a kezébe adom,mert nagyon türelmes kis állat.Engem sosem harapott még meg egy sem pedig már 7 éve tartok ilyen egereket. :) Ilyenek:
"Törpenyulat nem ajánlom nekem az van.."
Ha megfelelően gondozod szelidíted egy 3 éves gyereknek nem kell tőle félni. viszont Tengerimalac? Megmozdulsz a szobába és ujji ujji ujjii? :D Egy idő után idegesítő. Bár ki, hogy bírja. :)
Ha rendesen van az állat gondozva és törödve vele akkor egy szelíd állatkát kapunk. :) Nyugodtan lehet nyuszi is.
"Lehet vele foglalkozni???"
Minden állattal KELL foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!