Baj, ha a nyuszim tányérból iszik?
Van neki itatója, de szerintem nem mindig jön belőle víz. Néha 'megcsesztetem', és akkor megy inni, és látom is, hogy folyik a víz.
Járt a szállítójához ilyen felakasztós tányér, és beakasztottam a legalsó rácsba, és töltöttem bele vizet. Sokkal jobban szeret szerintem bekőle inni.
Ugye azért szoktátok mondani az önitatót, hogy ne boruljon ki a víz. De ugye ebből nem tud. Akkor más hátránya nincs, ugye?
egy időben az enyém is tálkából ivott, mert akármilyen golyós itatót vettem, pár csepp után nem jött belőle több víz.
csak ideggörcsöt kaptam tőle, hogy állandóan teleszórja a vizét szénával, meg felrúgja, ázik a ketrec, ázik a nyúl, és nincs vize egész nap, ha épp elmegyek, ő meg reggel kiönti.
Aztán kaptunk ismerőstől egy használt golyós itatót, mert neki már nem kellett, és azóta azt használjuk, mert működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!