2 hörcsög vagy 1-2 tengerimalac?
Figyelt kérdés
Beszereztem egy 95X50-es alapterületű ketrecet, de az olyan nagy volt egy tömblakásba, hogy lecseréltem egy 51X31-es alapterületűre. A gondom az, hogy 2 db tengerimalacot szerettem volna benne tartani, de ez kicsinek tűnik ennyinek, viszont párban jó őket tartani. Gondoltam, hogy akkor legyen hörcsög, de arról meg azt olvastam, hogy magányos állatok, és idősebb korukba meg is ölhetik egymást. Mindenképp kettőt szeretnék.2013. márc. 29. 12:10
11/14 anonim válasza:
Ne ragaszkodj a rögeszméidhez, hogy 2 hörcsögöt vagy egy kis ketrecben tartott tengerimalacot szeretnél, mert állatkínzás lesz a vége.
Választhatsz:
- 1 db hörcsög az 51x31 cm-es ketrecbe
- 2 db tengerimalac a 95x50 cm-es ketrecbe, ha mégis úgy döntesz, hogy elfér a lakásban (panelban lakok, és nekem elfért...)
- 2 db vagy több kis termetű egér (pl. japán táncolóegér) az 51x31 cm-es ketrecbe
Tudom, hogy nem egereket szeretnél, de kis ketrecbe társas állat csak az egér jöhet.
Az a fontos, hogy az állat igényeit nézd, különben hamar meghalnak a tartáshibák miatt.
12/14 dori? válasza:
TENGERIMALAC az sokkal viccesebb.
14/14 anonim válasza:
Hörcsögből 1-et KELL tartani, malacból kettőt. Innentől te döntöd el, hogy melyik tartása szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!