Hörcsög vagy tengerimalac?
13 éves gyerkőcnek lenne. Sajnos cica- kutya nem jöhet szóba háziállatként, így a fentieken gondolkodunk. Nulla tapasztalattal melyiket ajánlanátok inkább? Melyiket lehet jobban kézhez szoktatni? Mindenképpen szerethető, simogatható- foglalkozást igénylő kisállatot szeretnénk.
Mik azok a felszerelési tárgyak, amit mindenképpen be kell szereznünk, hol érdemes megvenni az állatkát, hogy minden rendben legyen vele? Melyik érzi jól magát egyedül is és melyik az, amit esetleg párban lenne szabad tartani?
Elnézést a sok kérdésért és minden választ előre is köszönök.
Aki azt írta, hogy a tengerimalac büdös, annak van tengerimalaca?
Nekem van mindkettő. Aranyhörcsög aktívabb, de csak estefelé, sokat szokott futkosni a szobámban, de nem lehet annyit simogatni. Hetente takarítom, de mindig van egy ilyen jellegzetes szaga, ami egy pici büdi, de csak akkor érzem ha belehajolok a ketrecbe XD csak egyedül szabad tartani, mert verekednek.
A tengerimalacot hetente kétszer kell takarítani. Egyszer nem volt időm, és egy hétig nem takarítottam, akkor már erős pisiszag volt, de egyébként nem büdös, inkább kellemes forgács és széna illat van. Lehetőleg párban, nagy ketrecben kell őket tartani.
Én inkább a tengerimalacra szavazok, mert többet tud vele játszani a gyerek, hagyja magát simogatni, és nem harap.
Szóval tengerimalac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!