Mit tegyek ha a szüleim nem engedik, hogy tengerimalacot tartsak?
Nemrég kaptam egy kutyát , amit egy kicsit elhanyagoltam pedig csak azért , mert a másik kutyánk mellé tették. (ő egy roti)
Mondtam hogy azért egy kis tengerimalac nem olyan nagy felelősség. Ja és már annyira szeretném az állatkát , hogy eljátszom a plüssállataimmal .
Teljesen egyetértek a szüleiddel. Pedig általában nem szoktam.
Elhanyagoltál egy kutyát. Megkaptad, felelősséggel tartoztál érte, és szartál rá.
Az mit jelent, hogy a másik kutyátok mellé tették?
És minden állat nagy felelősség, nem egy plüssállat!
És mi van akkor ha eljátszottad a plüssállatoddal?
Nem inkább utána kéne olvasni? Mert akkor kapásból tudnád, hogy egy tengerimalacot nem is lehet tartani, minimum 2 kell!
Tudom kettőt akarok ja és hidd el utána néztem egy csomó oldalon és készen állok arra hogy a két csöpséget neveljem.
Én pénzemből venném a cuccokat hozzá plüssökkel azért játszom el hogy a szülők hátha megsajnálnak és igen mondanak.
Ha a kutyát elhanyagoltad mi lenne a tengeri malaccal?
Szerintem a szüleid annyira idióták, hogy szartál az egyik állatra akkor egy másikat nem hanyagolnád el, takarítanád stb?
Inkább menj ki és foglalkozz szerencsétlen kutyával...
Őszintén remélem, hogy nem fognak megsajnálni.
Foglalkozz a kutyáddal! Tudod azzal mennyi mindent lehet, és kell is csinálni? Biztos tengerimalacot is azért akarsz, mert jajj milyen cuki... Aztán majd azt is megunod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!