Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyuszitartók! Hogyan kell...

Nyuszitartók! Hogyan kell tartani egy nyuszit?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nyuszit. Egy kisállatkeribe néztem ki egyet,nem tudom sajnos a nemét sem és a korát sem. Nagyon szép. Fekete-farna-fehér. Nagyon tetszik. Egészségesnek tűnik. Hogyan,mekkora helyen,hol kell tartani egy nyuszit? Régóta bent van a keriben,mivel senki sem akar hobbynyuszit.
2009. szept. 18. 09:50
 1/4 anonim válasza:
Szia! Kertes vagy emeletes házban laksz? Szükséged lesz egy jó nagy ketrecre főleg ha nem tudod kiengedni egy kicsit, persze felügyelet mellet mert rágcsáló és mindent rág. A ketrecbe macskaalmot és forgácsot is rakhatsz. Enni magok mellé adhatsz neki szénát, és egy kis zöldet naponta. Kerüld a k betűsöket( káposzta ,krumpli, karalábé).Picit ehet de sok felfúja és beteg lesz. Legyen előtte víz. sokan nem adnak neki mert elég a zöld, de ha szomjas had igyon.
2009. szept. 18. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod. 100m2-es kertes házunk van. Hobbyekedvenc lenne a nyuszika,ha belemennének a szüleim.

Imádom az állatokat, és nem csinálom úgy mint sok gyerek,hogy egy ideig jó meg érdekes, aztán meg le van sz...va.

2009. szept. 18. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az oldal meglepően alaposan írja le a nyúl igényeit. Itt-ott túl 'száraz' a szöveg, de a másik végletre is találtam példát benne. Mindezek ellenére alapolvasmánynak ajánlom.

2009. szept. 18. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Kiveszed a kezedbe és tartod!

Semmi komplikáció!

Csak vigyázz, ne ejtsd le!

2009. szept. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!