Szerintetek ez jó ketrec egy törpenyúlnak? Www. Fressnapf.hu/termek/artemis_rabbit_100_nyulketrec
Az a baj ezekkel a ketrecekkel, hogy ebbe még tenned kell egy wc-t, egy kis búvóhelyet, itató, szénatartó, tálka amibe a tápot kapja, és máris alig van hely a nyuszinak. Szerintem ennyiért egy asztalos is csinál akár selejt fából is egy komfortos ketrecet.
Az enyém ilyen: - katt a képre és nagyban is megjelenik -
Nem itt vettem, de ennek a mintájára megcsináltattam. Annyira édes kis állatok, hogy megérdemlik a törődést, mert nagyon sok vidám pillanatot szereznek cserébe :)
Hmm, tényleg nem veszi fel a versenyt az emeletes, barkácsolt ketreccel ( jó tudni, hogy vannak ilyen gondoskodó gazdik :) ), viszont nem rossz szerintem.
Úgy tudom, hogy van most ilyen Fressnapf akció, 6999 az 1 m hosszú ketrec, ár-érték arányban tökéletes.
Mellesleg a szénatartó és itató a ketrecen kívül van (legalábbis én még csak olyat láttam), akkor miért venné el a helyet?
Az én nyuszimnak is hasonló van, bár leginkább csak éjszaka van benne, nap közben itt szaladgál körülöttünk :) De ha olyanja van (igen, hajnalok hajnalán :D) remekül megoldja az ugrálást és futkározást ebben a ketrecben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!