Patkányt szeretnék vésérolni, ez a ketrec megfelelő lenne számára?
+ még ezeket vásárolnám hozzá : [link]
kistál, és itató megmaradt a hörcsögeimtől az megfelelő lenne nekik?
43x28x54 az hörcsögméret.
Patkánynak minimum 1 négyzetméterest vennék.
Szia!
Ha pateszt szeretnél, mindenképpen kettőben kell gondolkodni, mert társas lény. Két azonos neműt vegyél, egyedül begolyóznak. A ketreccel az a baj hogy kicsi lenne 2 patinak és a rácspolcok nem tesznek jót a mancsaiknak, tályog alakul ki rajtuk, ha folyton a rácsokon kell mászkálniuk. Műanyag polcokat javaslok inkább, meg puha függőágyakat. Alomnak fapelletet, száraz kajának Versele-Laga Rat Complete-et. A hörinek nem tudom mekkora itatója volt, de egy patkánynak legalább 200-250ml-s kell, mert sokat isznak. A házikó az jó, de a lehető legnagyobbat vedd belőle, mert ha megnőnek, akkor kb fél kilósak is lehetnek. (Persze ez attól függ lányt vagy fiút szeretnél e.)
Ezt a ketrecet ajánlom pati tartásra:
Minek fésű egy patkánynak??
4 patkányom volt már, soha egyiket sem fésülgettem.
Hörcsögkerekük sem volt, ellenben rengeteget mászkáltak szabadon a szobámban.
Én rácsos ketrecben tartottam őket, sosem volt baja a talpuknak.
Fontos, hogy ha megoldható, tenyésztőtől vásárolj, ne kereskedésben, mert így nem kapsz ideggyenge állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!