Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen játékokat lehet készíte...

Milyen játékokat lehet készíteni a törpenyuszim számára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
az enyém nagyon szeret a WC papír gurigájával vagy a szalvétájáéval játszani, de van neki nyuszi játéka is. a fressnapfban lehet kapni többfélét is :)
2009. szept. 18. 16:56
 2/7 A kérdező kommentje:

És milyen nyuszis játékokat lehet kapni a freeshnapfba?

am köszi!

2009. szept. 18. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
van olyan ami ilyen guriga és vmivel be van vonva, szalma van a szélén. nekünk olyan van. de láttam,fábol is súlyzószerűt :)
2009. szept. 19. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha vannak kartondobozaitok akkor abból remek is játszóteret lehet kialakítani a nyuszinak. Ragassz össze több dobozt, vágj bele lukakat hogy tudjon a nyuszi benne ki-be bujkálni. Akár emeletesre is csinálhatjátok, úgy még érdekesebb, elrejthettek benne finom falatokat hogy motiváljátok a nyuszit. A fressnapf-ben lehet kapni gurigákat, csörgőket, rágókákat, és nyúlalagautat is amibe a nyuszi be tud bújni. Szeretnek mindenhova bebújni, bemászni, ezt kell kihasználni.:)
2009. szept. 20. 10:23
 5/7 A kérdező kommentje:
oké naon köszi majd kipróbálom és csinálok is neki vmit:)
2009. szept. 20. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

1. meg 2. vagyok :)

csináltál neki? milyen lett?

2009. szept. 20. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
de tényleg te hogy készítetted el mer nekem nem sok ötletem van hogy milyen legyen . milyent készítettél ??
2009. szept. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!