A tengerimalac nagyon kiszórja maga alól az almot? Tehát mozgékony? és a csincsilla? Melyik lenne a jobb alomkiszórás szempontjából?
hogyha ilyen magasan van, sem a nyuszi, sem a mali, sem a csincsilla nem jó.
vegyetek egy (nem többet, nem lehet többet tartani egy ketrecben) hörcsögöt, és tartsátok egy ilyenben, innen nem szórja ki az almot:
csak terráriumban nem lehet tartani, mert ott ammóniamérgezésben él.
a csincsilla sokkal "lustább" állat...kisgyerekeseknek inkább az....a tengeri malac nagyon mozgékony.... a körmét havonta sőt néha 2 hetente vágni kell,nagy ketrec kell neki....a csincsilla aranyos,szereti ha dögönyözik de inkább alszik,pihen vagy eszik!szerintem neked a CSINCSILLA a jó választás!!:)
remélem tudtam segíteni.:)
"- A csincsilla nem macska! Nem biztos, hogy szeretni fogja, ha simogatod, és nagyon kevés olyan van, akit lehet dögönyözni. Pont ezért kisgyereknek csak akkor vegyünk csincsillát, ha a szülei vállalni tudják az ezzel járó kötelezettségeket, illetve a gyerek nem fogja halálra szekírozni az állatot." -> [link]
Válaszadás előtt nem ártana ténylegesen tisztába lenni a dolgokkal,kedves utolsó,csak mert elég nagy hülyeséget írtál,neked még az életben nem volt csincsillád szerintem.
Kedves 15!
ki mondta neked hogy a Csincsilla macska?
Vagy ezt az ujjadbol sz*ptad?
nem volt Csincsillam de t.Malim igen..
hoppami? :oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!