Hogyan tanítsam be a tengerimalacom? Klikkerezve is be lehet, vagy nem érdemes?
A klikker minden emlősnél működik .Nem ész kell hozzá,csak annyi,hogy kialakuljon a klikk=kaja berögződés. Süket állatoknál lehet fényjeleket is használni pl,nem a klikker a lényeg.
Egyébként én pl sokáig foglalkoztam akvarisztikával,a halak köztudottan nem az intelligenciájukról híresek,mégis tudták,hogyha az akvárium felett áll valaki,akkor kaja lesz ,még a talaj közelében lakók is felúsztak és izgatottan várták a nagy zabálást :D
Úgyhogy nyugodtan kezdd el a klikkeres tanítást,én anyós kutyáival csinálom,nagyon gyorsan tanulnak vele:) És neked is jó szórakozás lesz:D
Sokkal okosabb annál, minthogy feleslegesen produkálja magát.
Ha éhes, azt visítással jelzi, úgyis megkönyörülsz rajta.
Másra meg nincs szüksége.
Csak simogatásra, sok beszédre és (legalább időnként)minél nagyobb helyre, hogy kiszaladgálja magát.
Minden állat idomítható, amelyik eszik, és a tengerimalacok szoktak enni...
Valóban könnyebb lenne egy nyuszival, patkánnyal vagy egérrel, de jóval könnyebb lesz, mint egy csótánnyal, és azt is klikkereztek már.
A gyere ide, menj a helyedbe, még menni fog neki is. A többit meg meglátod. A lényeg hogy jól szórakozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!