Tengerimalacom szülni fog?
Szval elmesélem a történetett!
December.6 Án született a kislány tengerimalacom,Megvettük 2 hetes korába a ketrecben fiúval volt össze zárva és nem látszot rajta semmi de ám nőtt és egyre jobban a hasa is egyszer a hátára fordítom a tenyeremben és meglátom hogy a cicije megvan dúzadva azzonal mondtam anyunak de ő azt mondta semmi nem lesz ott neki!Még nőt nem foglalkoztunk vele éltük az életünket gondoztuk szépen nyugodtan! Egyszer vagyis tegnap megint megforditottam mert feltünt hogy nagyon nagy a hasa és láss csodát egyszer csak a hasában elkezdtek mocorogni a kicsik :S
És terhes mostmár 100% A gond csak az hogy 3,5hónapos jövő hónapban szűl ha minden igaz biztonságos ugye nem fog bele halni mi a teendő ha megszületik segitsetek!
Ui:Van egy társa szintén lány 1 éves és az nem akarja elfogadni folyton ha hozzá raktam megharapná neki megy valyon azért mert terhes?
Féltem nagyon a kismalackám és nem korai ez a 3,5hónapos szülés nem elsz semmi baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!