Szerintetek a törpe nyúlnak vegyek pórázt?
Nem vegyél neki !!
Meg sem fog moccani !
Nem szeret sétálni !!
Szerintem hasznos,legalábbis nekem az volt.
Vettem egy lila hámot a nyuszimnak és amikor jó idő volt,
akkor kivittem a kertbe és úgy tudtam rá figyelni,persze ha nyugodtan akarsz sétáltatni és nem szeretnél futni a nyulad útán akkor vegyél egy hámot és egy automatikus kutya pórázt olyan 4-5 méterest.A nyuszi így tudott kedve szerint legelni és ugrálni,legalább nem a ketrecben volt.Nekem bevált és szerintem nem olyan drága.:-)
Nálunk is nagyon bevált a hám + automata 5 méteres póráz :) Nyáron udvaron azzal sétáltattam. Így én is nyugodt voltam, hogy nem tud elszökni és ő is kedvére legelészett. Napnyugta után vittem ki, szürkületben. Látni kellett volna, hogy mennyire örült olyankor:) Legelészett, nekiállt össze vissza futkározni ( az 5 méteres póráz se volt elég, úgy futottam után:D:D ), pörgött forgott a levegőben:) Aztán amikor elfáradt meg elfeküdt a fűben és lihegve pihent:)
Bátran ajánlom Neked is, hogy próbáld ki. Először otthon add rá, adj neki jutalomfalatot, hogy jóhoz kösse. Ne ijedj meg, ha otthon leblokkol a hámtól/póráztól, mert az enyém is leblokkol, viszont amint kiérünk a szabad levegőre elfelejti, hogy van rajta bármi is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!