Mi lehet a baja a törpenyulamnak?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem evett, nem ivott, egész nap fekszik. Most ne azzal jöjjetek hogy vigyem állatorvoshoz, mert elviszem, csak még nincs itthon senki és messze van az orvos. Valaki nem tudja mi a baja? : ( Kétségbe vagyok esve : (2009. szept. 15. 17:00
1/8 anonim 

válasza:

Valami tuti nem stimmel vele..!Lehet evett valamit amitől nem érzi jól magát,nem?Csak laikus vagyok,mert nincs nyulam,de másra nem tudok gondolni...!Vagy idősebb már?
2/8 A kérdező kommentje:
4 éves volt :( elaludtam 5kor, közbe felkeltem arra hogy kiugrott a ketrecből, ugrándozott, utána visszaaludtam, mire felkeltem már feküdt a papucsomon és alig tudott levegőt venni :( kb fél órája meghalt :(((((((((
2009. szept. 15. 19:04
3/8 anonim 

válasza:

Első válaszoló vagyok: Sajnálom!! Ivaros v. ivartalanitott nyuszi volt? Mert akkor sajnos reális ami bekövetkezett:((
4/8 anonim 

válasza:

jaajj:'( szegény nagyon sajnálom a nyuszidat lehet h vmi mérgezőt evett de sajna már mindegy :(
5/8 anonim 

válasza:

Velem majdnem ugyanez történt és borzasztó volt.Ha érdekel: www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__352276-ma..
6/8 A kérdező kommentje:
Ivaros volt... mérgező dolgot nem evett mert bérházba lakunk és csak a szobába mászkált, meg figyeltem rá nehogy meg egyen valamit ha kint van. Meg van egy tengerimalacom, ugyan azt ették mindketten. Akkor a malac is elpusztult volna. Mindegy már nem töröm rajta magam,hogy mi lehetett a baj, mert meghalt :( Nagyon hiányzik :(
2009. szept. 16. 18:35
7/8 anonim 

válasza:

Sajnos az ivaros nyuszik kevessebb ideig élnek mint ivartalanitott társaik..!Együttérzek veled,rossz ha az ember elveszti a kis kedvencét,de sajnos az élet rendje ez is:( Gondolj a vele töltött szép pillanatokra,kicsit talán jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!