A nyulamnak fa ketrece lesz! Azt hallotam a padló rács legyen ahol az ürülék lepotyog erről ki tud képet linkelni?
Húsnyúl vagy hobbi?
Ha hobbi, akkor szegény nehogymár az egész életét egy rácson lépegetve élje le!
A nyúl szobatiszta állat, nincs szükség ilyen rácsokra. Veszel neki a ketrecébe egy nyúlwc-t, és öntesz bele fapelletet. És pár hét alatt minden dolgát oda fogja intézni!
Teljesen normálisan leírták, mi a gond, de ha ennyire túlérzékeny vagy, akkor ne kérdezz semmit, tartsd úgy, ahogy akarod, ha meg belepusztul, vállrántás, veszel másikat.
Egyébiránt a taposórácstól elfekélyesedhet a lába, de ettől még tarthatod úgy, ha nagyon ez minden álmod, de akkor csak húsnyulat, aminek "úgyis mindegy", mert még a kialakulás előtt lecsapják.
Egyébiránt maga a f ketrec nem a legszerencsésebb szerintem, de ez is a te dolgod.
Csak azt nem értem, hogy akik mindent olyan jól tudnak, meg úgy csinálják ahogy akarják, mi a ... életért kérdeznek, majd sértődnek vérig? Mindegy, persze, hogy zseniális vagy, azt és úgy csinálsz, amit és ahogy akarsz, az állatkád meg úgyse fog tudni beszélni.
Gondolkozz logikusan.
Szétvágja a lábát a rács, mert nincs cipője.
Fájni fog a lába, és nagyon fog utálni téged.
Ha enni adsz neki és nem tudja hova pisiljen, mert nincs alomtálcája, akkor a rács tele lesz szaros pisis szénával és azon fog taposni, és az nem fog átpotyogni a rácson.
Nehéz lesz kitakarítani, de majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!