Van egy nagyon barátságos hörcsögöm (lány), mondjuk úgy, hogy tini höri:) és tervezem, hogy egy ismerősömtől veszek egy mostani fialásból egy pici lány hörcsögöt!
A mostani hörim egyedül van egy eléggé nagy terráriumba.
Félek, hogy ha idekerül az a kicsi akkor esetleg a nagyobb bánthatja? Vagy mi lehetséges??
A hörcsög magányos állat, nem viseli el a társaságot. Szóval ne vegyél még egy hörit.
2013. márc. 14. 20:53
2/20 anonim válasza:
Ki fogja nyarni a kicsit
2013. márc. 14. 20:59
3/20 Mkiki válasza:
DEhogy fogj kinyirni azt hiszi majd hogy az ővé és vigyáz rá
2013. márc. 14. 21:04
4/20 anonim válasza:
Nem lehetsz ennyire ostoba, nem fogja azt hinni, a hörcsög gyorsan megnő, meire a kicsi 4-5 hetes lesz és ivarérett előbb utóbb megölik egymást
2013. márc. 14. 21:07
5/20 anonim válasza:
Utolsó, még hogyha igazad is lenne, amikor ivarérett lesz a kicsi, akkor fogják egymást kinyírni.
Az állatok nem nagyon tartják fontosnak a családi kapcsolatokat.
2013. márc. 14. 21:08
6/20 Mkiki válasza:
Az állatokban nagyobb az anyaszerete mint az emberekben.
( a madarak sem azért dobják ki a kicsinyeiket a fészekból mert " elegük van belölük ",hanem ,hogy megáljanak a saját lábukon )
2013. márc. 14. 21:11
7/20 anonim válasza:
A hörcsögöt MAGÁNYOSAN kell tartani, és az is a hörcsög hatalmas anyaszeretetéről árulkodik, amikor megeszi a kicsiket, egyszóval, ne vegyél mellé másik hörcsögöt mert vér fog folyni
2013. márc. 14. 21:17
8/20 Mkiki válasza:
általában a fiú-fiú hörcsögök ölik egymást ( nekem is ez történt ,ezért tudom ) ,de hogy a nő-nő mit csinál,hát nem nagyon tudom,de szerintem kijönnének..
2013. márc. 14. 21:23
9/20 anonim válasza:
Nem jönnek ki a hörcsög magányos a lányok megölik egymást
2013. márc. 14. 21:25
10/20 anonim válasza:
Nem jönnének ki! Tapasztalatból mondom. Ivarérett koruktól már a testvérek is tépik egymást, nem csak az egymástól ismeretlen hörik! Ne tegyél be mellé másikat, mert megölik egymást! Vagy vegyél az újnak is egy helyet, vagy ne hozz új hörcsögöt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!