Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan szelíditsem meg a...

Nagygyorgy kérdése:

Hogyan szelíditsem meg a hörcsögöm?

Figyelt kérdés
kis aranyhörcsögről van szó
2013. márc. 9. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
első sorban meg kell hogy szokja a helyét, a hangodat. Utána az etetések idején próbálj meg neki kézből adni valamit, és ha elveszi akkor jó. Kell egy hónap is lehet, hogy maximálisan megszokjon, de fokozatosan lehet kajával is. Utána ha óvatosan kézbe veszed a hasa alá csúsztatod a tenyeredet, akkor hátha belemegy és ott marad talán egy pár másodpercig, persze majd később tovább is.
2013. márc. 9. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a törpe hörcsögöm már ígényli, hogy ki kvevegyük a helyéről és símogassuk
2013. márc. 9. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
dehogy igényli, a hörcsög utálja, ha simogatod, tudom itt mindenki hörcsöge "szereti", de a valóságban csak elviseli, kialakul benne az, hogy lesz kaja, de cserébe el kell ezt viselnem, a hörcsög sose fog téged szeretni
2013. márc. 9. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokat kell hozzá beszélni én először csak ketrec rácsai közt dugtam be az ujjam és odajött és megszaglászta, később már nyalogatta az ujjamat, majd kinyitottam az ajtójukat és ki is jöttek meglehetett őket simogatni,érdekes volt h sosem az volt nekik a céljuk h rögtön elszaladjanak előlem és elbújjanak.Mindig ott voltak körülöttem vagy épp rám másztak fel :))
2013. márc. 9. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!