Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Degut tartani nagy felelősség?

Degut tartani nagy felelősség?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és szeretnék valami pici itthon tartható kisállatkát.

A Degu nagyon tetszik :)

az érdekelne h sok tudást igényel e a tartása és h könnyen kézhez lehet e szoktatni.

2013. márc. 14. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:

minden állat nagy felelősség.

nem nehéz a tartása, könnyen kézhezszoktatható. csak olvass rendesen utána.

2013. márc. 14. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked van? :)
2013. márc. 14. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem nehéz a degut tartani, csak türelem kell hozzá. Ketrec kell neki, magvak és stb. Amúgy a degu kevésbé szeret kézben ücsörögni
2013. márc. 14. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem harap vagy ilyenek,igaz?
2013. márc. 14. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Van foga, szóval ha bénázol megharaphat. :) De ha nem félsz, rájön nem ijezgeted, akkor fog vadászni rád! :D

Egy fűevő állatról beszélünk...

Minél inkább értsz hozzá, minél inkább nyugodt, és határozott vagy, annál kevésbé valószínű, hogy baj lesz vele. Amúgy minden degu szelíd, ha van egy nagy oldalsó ajtó a ketrecén, amin beférsz, mindkét kezeddel, akkor bármelyikkel összebarátkozol pár óra alatt.

Viszont a kicsik félősebbek, a nagyok szelídebbek! Ha könnyű esetet szeretnél felnőttel próbálkozz. Elvadult degu nem létezik! Csak nagyon béna ketrec...

2013. márc. 16. 10:19
 6/6 anonim válasza:
Nekem van deguim. De a degu társas lény ezért mindenképp párba vedd. Ha nem szeretnél kicsiket, vegyél egyneműeket. De egyébként engem néha harap(nem is harap, hanem rág), de nem azért mert meg akar, hanem mert kíváncsi. Mindent megkóstol amit maga előtt lát. Ezért a kiengeded tüntesd el a vezetékeket, mert mindent megrágnak ! És nagyon okos állat, ezért könnyen megjegyzi mi hol van, ha kiengeded. És baromi nagyokat tud ugrani. Nekem az ágyamról szokott le-föl ugrálni. Én nagyon szeretem őket. De ha nem kapják meg amit akarnak, éjjel-nappal nyüszítenek.
2013. márc. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!