Lehet a tengerimalacnak vizet adni?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy tengeri malacot, akitől kaptuk azt mondta, hogy ő nem szokott adni nekik vízet hanem sok gyümölcsöt mert vmelyik hörcsög fajnak se lehet vizet adni! és még egy kérdés: mi legyen a neve?mert nőstény tengerimalac és nemtudunk semmi normális nevet neki...??!!2007. szept. 12. 19:32
11/22 anonim válasza:
a miénket lulunak hívják és fiú de a lulu fiú és lány név is egyben!
12/22 anonim válasza:
én is raktam be neki itatót :) iszik is rendesen, nekem az állat kereskedő azt mondta jó azért ha van neki betéve és akkor iszik amikor akar.
Az enyém fiú, és úgy hívják hogy mutámbó :D
13/22 anonim válasza:
Én mindig teszek be nekik vizet de valójában nem muszáj.Ha látod hogy nyaldossa a ketrecet, akváriumot akkor mindenképpen adj neki(k).Mivel a sok gyümölcsben zöldségben ugyan úgy van folyadék de ha nem nagyon adsz neki gyümit vagy zöldséget akkor mindenképpen kell víz.
14/22 Orsy Nóra válasza:
Hát persze hogy kell! Víz nélkül elpusztul!
Vagy kis tálkában rakj neki vagy rendes tengerimalac itatóban!
15/22 anonim válasza:
Adhatsz neki! Nem lesz semmi baja. Amúgy nevek: Szofi,Vanessza,Léna
17/22 anonim válasza:
Figyelj!!
Élőlény?? Igen,akkor fontos neki a víz!
-Vizes eledelt nem kaphat!(hacsak nem a tápot vizezed fel)
-ha nem szomjas nem iszik.
18/22 anonim válasza:
Nevek: Mazsola ,Szotyi,vagy Rudi,vagy amit te akarsz! Tiéd,döntsd el Te!
19/22 anonim válasza:
Felforr az agyvizem!!!Ez nem kérdés,aki nem ad az h*lye!!! Szóval kell nekik víz,a tengerimalac az nem hörcsög!!És ha te nem kapnál vizet?ÉS MINDENKÉPPEN 2 DARAB KELL,MERT DEPRESSZIÓS LESZ!!!! ÉS TE NEM PÓTOLHATOD A FAJTATÁRSAIT!!!! A fenti szöveget 23.alkalommal írtam le ma!(Ennyire nem olvastok emberek?)
20/22 anonim válasza:
Nekem tíz éve vannak malacaim és soha az életben nem kaptak vizet!!! És remekül vannak a legutóbbi malim 7 évig élt ami most van az meg már négy éves! Kapnak uborkát salátát almát répát szénát és minden mást ,és nagyon jól érzik magukat víz nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!