Miért nem párosodik a kaliforniai nyulam?
Hello
Tanacsot, velemenyt szeretnek kerni....van egy 5 es fel honapos kaliforniai nosteny nyulam, meg mielott paroztatni szerettem volna, 2 hetig csak szenat es repat adtam neki hogy biztosabb legyen a foganas. most ott tartok hogy egy het alatt 2szer vittem mar a bakhoz, mindkett alkalommal sikertelen volt a fedeztetes, inkabb csak lefekudt, de mikor a kan leszalt rola akkor a ket hatso labbaval "dobolt" a padlon.
Mikor harmadjara vittem akkor mar felvette a bakot de csak egyszer, tobbszor mar nem, ez volt szombaton, gondoltam hetfon megint beteszem a kanhoz, hatha hajlando lesz a fedeztetesre de a reakcioi ugyan azok voltak mint a legelso 2 alkalommal, lefekudt es dobolt a labbaival.
Mitevo legyek? Probaljam meg fedezteni?vagy akkor az egyszer mikor felvette a bakot eleg ahhoz hogy terhes legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!