Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha a hím tengerimalac sohasem...

Ha a hím tengerimalac sohasem párosodik (mert nincs mellette nőstény), akkor lehet valami baja a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Ezalatt bármit értek, például a hörcsögöknek hatalmasra duzzad a heréjük, ha nem párosodnak (és ez gondolom azért nem olyan jó). És arra lennék kíváncsi ha a hím tengerimalacot sohasem pároztatjuk, akkor lehet e neki ebből szervi problémája, vagy bármi.
2010. jún. 15. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal a hím állatoknak nem lehet belőle bajuk,de pl.a nőstény kutyák előbb-utóbb beleőrülnek,ha egyszer sem lesznek utódaik.
2010. jún. 15. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves második,ez egyáltalán nem igaz.Nekem szuka kutyám van és én is ebbe a hitbe voltam,hogy egyszer legalább kell pároztatni,mert baja lehet szellemileg is.De megkérdeztem az orvost és azt mondta,hogy a hím állatoknak előbb lesz bajuk,ha nem pározhatnak.A nőstényeknek nem lesz bajuk. Szerintem a tengerimalacnak se lesz semmi baja.Viszont eléggé társas lények,tehát ha nincs párja akkor szerezz be neki egy társat,lehetőleg hím tengerimalacot,ha nem akrod,hogy kicsinyek szülessenek nálatok,amit majd csak nehezen tudsz elajándékozni. Nem kell az állatokat feleslegesen szaporítani,van elég gazdátlan tengerimalacka is. Ajánlom neked a tengerimalac.gemon oldalt,ott ingyen találhatsz malaclát.Én is ott szereztem a két malackámat=)El is hozták őket személyesen,nagyon kedvesek voltak!Próbáld meg!
2010. jún. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!