Az egér fel tud-e mászni a falon, szeretné valaki tudni. Én tudom hogy nem, de meg lettem erőszakolva, hogy tegyem be a kérdést. Na?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 22:04
1/13 anonim válasza:
Feltud,én már láttam,amikor felszaladt a kamra falára.
2/13 anonim válasza:
Rosszul tudod, fel tud mászni!
3/13 anonim válasza:
Az egér fel tud mászni a falon.
5/13 anonim válasza:
Off: Meg lettél erőszakolva???
6/13 anonim válasza:
Tényleg fel tud ha van egy pici kapaszkodó, pl nem csempéből van a fal.
7/13 anonim válasza:
Fel tud. Nálunk is felmászott egyszer. Persze érdesebb felület kell hozzá. egyszer beleesett a kádba és nem tudott kijönni...:)
8/13 anonim válasza:
Tök sima falon nem tud... érdesebb falon igen.
9/13 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy érdesebb falon feltud, még nem láttam, szerencsére nincs is a lakásban egér, se a környékünkön... De remélem, nem is kell ezt a folyamatot végignéznem! ;)
10/13 anonim válasza:
Gözü (mezei egér) sok van a környéken, felmásznak a falon, a padlásba is bemennek. Tudnak fára és falra is mászni, de a kedvenceid ha üveges a terrárium, onnan nem bírnak kijönni. Síma műanyag vödörből sem. Érdes felületen felmásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!