Megfelelő ez a ketrec egy mini kosorrú nyuszinak?
[link] kinéztem ezt a ketrecet. még a kérdésem az lenne, hogy ugye 2 kép is van a ketrecről de a ház másmilyen a két képen. Nekem inkább a kék ketrecben lévő ház tetszik jobban, praktikusabb szerintem, de lehet hogy a szürkénél is ugyanilyen az a ház csak másképp van elhelyezve?
Akinek ilyenje van vagy legalább hasonlója kérem segítsen!
Ferplast rabbit 80: 77 x 48 cm -> területe: 3696 cm^2
Ferplast rabbit 100: 95 x 57 cm -> területe: 5415 cm^2
3696/5415=0,68 Tehát az a 20 centi 32%-ot jelent. És akkor azt még nem is vettem bele, hogy a 100-as ketrec magasabb is.
Él még az a nyúl a 80-asban? .... Itt csak jót akartak a NYULADNAK, mert te hülye vagy és nem értetted meg, hogy a 80-as kicsi. Ha nem fér el a szobában, akkor ésszerű, hogy nem veszünk nyuszit. Már nem adsz meg neki mindent, amit lehet. Tudtad, hogy még a 100-as is kicsi? Abba is épp, hogy elvan. A 80-as mondjuk jó egy tengeri malacnak. Lehet annak még nagyobb is, de azért valljuk be, egy mini kosorrú 1-1,5 kg, de ha jól van tartva picit még több is lehet. 80 nem elég ahhoz, hogy egészségesen éljen. Depibe is eshet majd egy idő után az állatka a kicsi hely miatt.
Istenem... ilyen embernek miért kell ilyen állat? :( Elszomorító.
És még te háborodtál fel. Grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!