Milyen kisállatot tudok venni 15 ezer forintig? Ebbe az állat, ketrec és a tartozékok vannak benne
Hörcsög. Tengerimalac vagy törpenyúl akkor ,ha találsz olyan hirdetést, aki minden felszereléssel együtt adja, de ezekhez rendszerint akkor lóf...nyi ketrecet adnak, amekkorában kínzás tartani az állatot (két malacra [társas állat, egyedül nem tartjuk, legalább két egynemű legyen] 100-as, egy törpenyúlra 100-as vagy 120-as ketrec kell).
Esetleg házimacska, azt ingyen is utánad dobják, kell hozzá macskaalom, alomtepsi, etetőtálka (lehet kapni ilyen duplát, egyikbe kaja, másikba víz), meg egy kaparófa. :)
2.válaszoló!
Nem éppen adnak kicsi ketrecet a nyuszival,ha mindennel együtt megveszed,ha valaki megunta!Én egy olyan nyulat vettem ami tenyészetből lett elhozva anno,papírokkal együtt!A ketrec Ferplast volt,vagy mi,mindegy,ez az ívelt tetejű 94-es ketrec!A nyuszi minden felszereléssel el volt látva oltva stb...3000 ft!Szóval...
Kosorrú mini törpenyúl,ami alapból 12 000 ft!
Jó neked, én szoktam hirdetéseket nézni, az esetek 80-90%-ban a nyulakhoz és a malacokhoz is 60-70-es ketrec jár max. Már, ha jár.
Én fajtatiszta, fiatal oroszlánfejű törpenyulat ingyen hoztam el, mert megunták, ki lehet fogni, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!