Kaptam egy oroszlánfejű törpenyulat, de a szüleim ellenzik, hogy a szobámba tartsam. Mivel tudnám őket meggyőzni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:28
11/14 anonim válasza:
A nyuszik nem szeretnek maguk alá piszkítani,és minden este mosakodnak.A szőrüket lehet fésülni.Sarokvécére lehet őket szoktatni(bárhol lehet kapni),hogy csak oda ürítsenek.Szőval ha büdi lesz,nem az egész almot kell takarítani hanem csak azt a pici kis helyet,na persze vmikor az egészet is takarítani kell. ezt mondd el a szüleidnek,mert akkor lehet hogy megengedik.Amúgy én is ott szeretnék majd tartani nyuszit.
12/14 anonim válasza:
Szerintem mondd azt, hogy ha nem engedik meg, hogy a szobádban tartsd a nyuszit, akkor az ő szobájukban fogod tartani :) ha ez nem válik be akkor próbáld meg azokat amiket a többiek írtak! Sok sikert! :)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. márc. 6. 14:55
14/14 anonim válasza:
_Briguss_: írj, hogy sikerült-e vagy, hogy mit mondtak, mert kiváncsi vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!