Tart valaki oroszlánfejű törpenyulat? Lenne pár kérdésem
Figyelt kérdés
Szeretnék tartani, de nem tudom hogy egyet vagy kettőt vegyek, és hogy mekkora ketrec kell neki(k).2010. aug. 25. 13:32
1/3 anonim válasza:
ha rendesen tudsz vele foglalkozni akkor elég egy, ha nem akkor kettő ugyan olyan neműt (lány-lány).
azt szokták mondani hogy 1m x 50centis ketrec elég, de én elég kicsinek tartom. bár ha sokat kiengeded futkározni akkor elég.
az én nyuszim 2m x 1,5m-es ketrecbe van.
Jó nyuszizást!
2/3 anonim válasza:
én kis nyuszit nem ajánlok inkább vegyél 1 óriásit mert az egyedül is elvan nem kell neki társaság és a legrosszabb esetbe megeheted mert finom a nyúl hús! Ja és olcsó is nem kell 4-5ezreket kidobnod az ajtón mert tudsz venni már óriási nyuszit 500-ért is
3/3 anonim válasza:
nekem oroszlánfejű van, kettő kislánnyal indítottunk, nagyon rendesek voltak együtt, néha volt egy kis nézeteltérés, de nem ették meg egymást:)
vehetsz egyet is, de akkor vele többet kell törődni, viszont hálás lesz:)
ketrec: rabbit 100-as ketrec van Fressnapf-ban, az a legjobb nekik
nekem már csak egy nyuszim van, öt éves, kislány, nagyon kézhezszokott, ha veszel nyuszit, sokat futtasd és dögönyözd, és nagyon jó lesz a kapcsolatotok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!