Mit jelent ha egy tengerimalac kurrogó hangot ad ki?
A kurrogás negatív.
Próbáld a fülei közti részt simogatni, azt általában szeretik.:)
NEM negatív!!!
Ha röviden felberreg akkor megijedt, de ha simogatás közben csinálod akkor az azt jelenti hogy szereti.
A #2-es hozzászólásban van egy link, azon az oldalon ott vannak a hangok, magyarázattal együtt!
Hallgasd meg őket!
Én is úgy tudom, hogy a rövid berregés inkább negatív. Pl. nem szeretik, ha a feneküket birizgálják, jól mondta az egyik előző válaszoló, inkább "feljebb" simogasd. :)
Akkor berregnek így, amikor megijednek, hirtelen hangoktól, vagy ha valami nagyon nem tetszik nekik. Pl. pár napja a barátom véletlenül eltört egy tányért a szobában, és amikor összesöpörtem a darabkákat, a malacaimnak nagyon nem tetszett az a hang, amikor a kőpadlón végighúztam a tányérdarabokat söprés közben. Folyamatosan (kb. fél percig) hallatták ezeket a rövid, apró kurrogásokat, amíg nem végeztem a söpréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!