Tengerimalac-ellés, segítenél?
Ma éjjel ellett meg a malacom, már vemhesen hoztuk el.
Nem tudom a következőket:
1. elképzelhető, hogy egy malacka van csupán? Nem friss már, nem véres, nagyon úgy tűnik, nem lesz több.
2. hány hetesen lehet elválasztani majd?
3. együtt lakik az anyuka a kb. 2,5 hónapos lányával, az volt az első ellés, ez a 2. Szétszedjem ettől a malactól az anyát a kicsivel, vagy nem veszélyes?
Köszi, ha segítesz!!!
Hát legyen igazad!!!
MOst akkor nem állhat fenn vemhesség, így emiatt nem kéne külön rakni őket, amit írtál, de mivel olyan durva volt reggel, külön dobozban leseget ő :)
Azt írod, hogy az éjjel ellett meg az anyamalac. Az ellés után 1-2 órán belül a (kis)fiú simán befedezhette már. Sőt az a valószínűbb.
A csöppséget is nézessétek majd meg az orvossal, ha lesz vagy 2-3 hetes.
#18-as vagyok
Csak azért, hogy ha elajándékozzátok, nehogy ott okozzon meglepetést. Úgy látszik ez a doki ért hozzá, nem mindegyik ilyen.
Látod, itt is mondták többen, hogy lány, az eredeti helyén is, ott orvos is, és megmondom őszintén, a mi dokink is elég sokat nézegette, persze aztán rájött, mutatta a kukiját, de laikus nehezen mondaná meg. De legalább kiderült. Abban bízom, hogy szegény anya annyira hadakozott, mikor láttam, hogy remélem, még akció előtt voltak, nem utána, és azért hadakozott. Mert akkor egyből kivettem. Ha meg párzás után lettek volna, akkor meg miért nyomult volna a fiú még? Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi.
Vhol még azt is olvastam, hogy herélés után kis ideig még termékeny, mert a vezetékben maradhat egy kis anyag, majd rákérdezek, meddig kell szeparálni őket utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!