Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan állapítom meg a törpeny...

Hogyan állapítom meg a törpenyuszim nemét?

Figyelt kérdés
...azon kívül hogy: "há jó szétfeszíted a lábát azt ha van kukesz akkó fiu!" ennyire hülye nam vagyok...a baj az hogy az istennek nem engedi így megnézni...valami más megoldás?
2009. szept. 9. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem se engedte, úgyh megtapogattam neki ott ahol lennie kéne valaminek, de nem volt semmi :D

azt mondták, h lány, csak annyira fiúsan viselkedett h elbizonytalanodtam :D

mondjuk az előző nyuszim fiú volt, annak keresni se kellet, első ránézésre lehetett látni a heréit, szóval ha nem láttál még semmit akkor valószínűleg lány

2009. szept. 9. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:
:D oké, köszönöm!
2009. szept. 9. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg tudod fogni egy kézzel (marokkal) a nyulad (a grabancánál fogva) úgy, hogy fölemeled aztán a medencecsontjára engeded vissza (mintha ülne)? A hátsó lábai akkor előrenyúlnak a levegőben... Úgy, hogy a másik kezed taljesen szabad?

Ha ez meggy akkor leírom a továbbiakat, addig nem töröm magam...

Ja, ha még nagyon fiatal akkor nem fogjuk tudni megállapítani (ha csak le nem fényképezi a 'látványt' valaki közben és föl nem töltöd, hogy lássam), ha már elmúlt 4 hónapos akkor menni fog szóban is.

2009. szept. 10. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
na figyelj meg kell fogni a hátánál a szőrt és fel kell emelni kicsit rugdalózik ha igen tedd le a földre és ott fogd emeld(húzd) a háta fele a farkát és húzd lefele a hasa felé a feneke alatti szört ha sikerült akkor látni fogod hogy kifordul valami ha fiu akkor egy hosszukás... ha lány akkor meg a....
2009. szept. 10. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!