Hogyan etetessem meg a hörcsögömmel a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Sziasztok alig egy hete van egy dzsungi törpehörcsögöm.
Csak magokat eszik semmi mást mikor almát vag ubit eraktam be neki nem érdekelte.Mit tegyek,hogy megegye?
2013. febr. 22. 22:25
1/6 anonim válasza:
semmit,ha nem eszi meg akkor nem tehetsz sokat
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt törpehörim, csak szegény már meghalt de ő mindent megevett amit adtam neki, (alma, ubi, paradicsom, répa stb...) most tengerimalacom van, ő nem szerette az almát aztán csináltam neki turmixot amibe tettem almát meg salátát, uborkát, répát (ezeket szereti) és evett is belőle, azóta már szereti az almát is. De még azt is kipróbálhatod, hogy kiveszed a hörit közben mondjuk almát eszel és őt is megkínálod belőle. :)
3/6 anonim válasza:
ha nem adsz neki mást előbb utóbb meg fogja enni
4/6 anonim válasza:
Ne magokat adj neki! A hörcsög nem hülye állat, elspájzolja, te meg úgy látod, hogy nem fogy semmi, közben eszik ő. Tegyél be neki több féle gyümit és zölit, valamelyik csak ízleni fog neki...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Majd sorjába kipróbálom őket :-)
2013. febr. 23. 17:56
6/6 anonim válasza:
Én mindig csinálok a höriimnek karácsonyi vagy szülinapi ajándékot(salátába göngyölt alma ubi stb...).Na azt szeretik.Vagy van még más lehetőség is.Kiveszed a hörid,és odaadod neki.Vagy csak egyszerűen beteszed a tálkájába és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!