Tengerimalac kiállítás? Mikor mi kell hozzá?
Sziasztok!
Van egy angóra tengerimalackám :) Nagyon szeretem :) És arra gondoltam hogy elvinném egy kiállításra. Csak hogy nincs meg még a származási lapja. Véletlen elfelejtettem elkérni a tenyésztőjétől mert annyira izgatott voltam hogy szegény tenyésztőnek elég volt válaszolnia a kérdéseimre :) :$ Ez nagy baj ha kiállításra szeretném vinni? És hol van ilyen kiállítás? Pest megyébe van? Vagy Dabas közelében? max Budapestre megyek fel ott is a hetedik kerület közelében :) (most van először tengerimalackám:) ) Csupán érdeklődnék róla hogy mik is kellenek egy ilyenhez :) és merre vannak kiállítások de majd egyszer elszeretnék menni egy ilyen kiállításra :) Szóval ha valaki volt már ilyenen kérem mondjon el mindent róla pl. hogy a bíróhoz oda kell vinni a tengerimalacot vagy majd az ottani ketrecben bírálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!