Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért nem tudom kézhez szoktatni?

Miért nem tudom kézhez szoktatni?

Figyelt kérdés
Simogatni hagyja magát egy ideig, de felvenni sosem. Ha egy kicsit is gyanús irányból nyúlok hozzá elszalad, aztán mikor leeresztem a kezem, visszajön. Persze sose jön hozzám magától egy méternél közelebb... Pedig már jó ideje próbálom. A hasát imádja, de ha fölveszem, még a kedvenc kajájára se néz rá, megpróbál leugrani. Órákat vagyok mellette. Van valami ötletetek?

2013. febr. 8. 18:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem a horcsogomnel bevalt hogy ugy etettem h bele kellett masznia a kezembe a kajaert. Ilyenkor nem.mozdultam meg csak mikor mar gond nelkul szaladgalt benne
2013. febr. 28. 21:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mostanra már eltűri, ha ölbe veszem, de ha pár percnél tovább van ott elunja, és le akar mászni. De már engedi, hogy fölvegyem! :DDD
2013. márc. 1. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy tényleg leírtad, a címkékben ott van hogy tengerimalac :)
2013. márc. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!