Dzsungáriai Törpehörcsög tenyésztők, figyelem! Lehetne pár kérdésem?
XD Jól van áám... XD
Az az egy biztos hogy a kék csak úgy születhet ha mind a két szülő kék vagy hordozza a színt. :D ÉS a vadas bármelyik alomban kijöhet. Valamint SZERINTEM Pearl csak akkor születhet ha az egyik szülő pearl... És azt hiszem, hogy pearl hordozó nincs, csak ha a hörcsög is pearl. :D
És a tenyésztő csak úgy születik szerinted??
Egyszer el kell kezdenie...
SzĂł sincs arrĂłl, hogy szaporĂtĂł legyek..... Hisz ĂŠn magam is elĂtĂŠlem szegĂŠny ĂĄllatkĂĄk kihasznĂĄlĂĄsat a pĂŠnz miatt... valamint legyengĂźlhetnek ĂŠs hamarabb pusztulnak el a szaporĂtĂłk ĂĄllatai... :/ Ha nem szeretnĂŠk felelĂśssĂŠg teljes tenyĂŠsztĂś lenni nem kĂŠrnĂŠm tenyĂŠsztĂśk tanĂĄcsĂĄt..... :D
/BocsĂĄnat nincs hosszĂş Ăś-m telĂłn/
****** Elnézést kérek telóról írtam... XD
"Szó sincs arról, hogy szaporító legyek. Hisz én magam is elítélem szegény állatkák kihasználását a pénz miatt. Valamint a szaporítók állatai hamarabb pusztulnak el. Ha nem szeretnék felelősség teljes tenyésztő lenni nem kérdezném tenyésztők tanácsát :D "
Ez akart lenni az a szöveg XD
Na szoval a vadas barmilyen alomban elofordulhat
A pearl es mandarin-bol jott letre a pearl-mandarin
A pearl es camel az feher bunda halvanyabb a gerinccsik
A camel kek es mandarin keresztezesen jott letre
A bezs barna es kek kerezstezesedebol jott letre
A szoke bezs(piros szemu)narancs es bezs vagy barna es kek keresztezesen jott letre
A lila fekete es bezs kerezstezesedebol jott letre
A pezsgo narancs,kek,fekete,barna szinekbol tevodik ossze
A csokolade fekete es barna keresztezodese
Az oroszkek fekete es kek kerezstezesedebol jon letre
A dove fekete es narancs kerezstezesedebol jon letre
Hat ennyit tudok es imsmerek de ha meg akkarsz kerdezni akkor a facebook-os oldalamon meg kerdezhetsz barmikor az oldal neve torpehorcsog tenyesztok.Remelem segitettem es remelem sikerul hogy tenyeszto legyel sok szerencset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!