Vidd el álatorvoshoz, de ha még nem találod súlyosnak akkor vegyél egy fecskendőt én naponta 3szor 15 cseppel itasd!Valami fogkoptató mert lehet túlnőtt a foga és sok zöldség.
2013. febr. 7. 16:00
2/6 anonim válasza:
Ha alvás közben csinálja, akkor nekem az a tapasztalatom, hogy nem jelent semmit, bár abban biztos vagyok hogy kapcsolatban áll azzal hogy dagi, mert nekem a dagi hörcsögeim adtak ki hangokat alvás közben. Lehet hogy mivel dagi, a szíve nem igazán jó emiatt és ezért van. Azért próbálj arra figyelni hogy eleget mozogjon, legyen mozgástere bőven és le legyen engedve szaladgálni is a lakásban is.
2013. febr. 7. 16:11
3/6 A kérdező kommentje:
Van fogkoptatója de nem nagyon használja..Van neki egy testvére fiú(Fehér színű) 2012 júliusban születtek ha jól számolom 8 hónaposak..Vettünk egy lányt ő kicsit kisebb mint a fiúk(korban)..A fehérrel pároztattuk a lányt január közepén..És azóta verekednek vagyis inkább a fehér veri őt..Azóta külön vannak..Az egyik hely nagyobb mint a másik és minden nap cseréljük őket(a két fiút) Lehet hogy szomorú,hiányzik neki a tesója és azért "nyüszög"?
2.Komizó nem alvás közben csinálja..://
(Bocs ha hosszú lett..)
2013. febr. 7. 16:36
4/6 anonim válasza:
Gratulálok, te felelősségteljes állattartó -.-
Gusztustalan vagy...
2013. febr. 7. 17:13
5/6 anonim válasza:
A hörcsögöket külön kell tartani, mert magányos állatok. A testvérek ivarérett korukban már bántják egymást. Nem értem, hogy feleslegesen minek szaporítod őket?! Nem tesz jót nekik, ha naponta cserélheted a helyükben őket, mert területet jelölnek és a hörcsögöt megőríti, hogy minden nap egy másik állat szagát érzi egy másik helyen. UGYANAZON a helyen hagyd őket, többé ne tedd a fiúkat a lány közelébe, és akkor nem fog semelyik sem nyüszögni
2013. febr. 7. 18:43
6/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd hogy sokáig nyikorogjanak a hörcsögeid próbáld meg normál sulyon tartani oket: keves olajos mag több mozgás és rost.
Egyebkent meg ahogy az elozo is irta legyen mindegyiknek sajat helye és ha igy is baja van akkor valamit nem csinalsz eleg jol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!