Lány vagy fiú csincsillát vegyek?
Nekem egy fiú van. Vannak napjai, amikor bújós, igényli a simogatást, ráül a fejemre, rám telepszik, van amikor hozzá sem lehet érni, mert egyből eltolja a kezem, ha nem értek a szép szóból harap. :) Van, hogy szó nélkül visszamegy a ketrecébe, aztán van, hogy percekig kergetem, mire el tudom kapni.
Ő nagyon jól el van egyedül, valószínűleg közrejátszik, hogy ahonnan elhoztam ott ő volt a többiek boxzsákja, tehát a többi csincsillától nem szerzett túl sok jó tapasztalatot. Kapott néhány plüsst, azokat elráncigálja. Eléggé féltékeny is. Egyik volt lakótársamnak van egy nyuszija, gondoltuk megpróbáljuk őket összebarátkoztatni..hát nem ment..ahogy lehetősége nyílt rá, már rá is ugrott a hátára, úgy kellett letépnem róla.
Igazi kis egyéniség. Nagyon okos, viszont csak akkor csinál meg dolgokat, ha ő is akarja. Nagyon jól tudja, mit szabad és mit nem(ha rosszat csinál, akkor néz rám, hogy rászólok-e), de már csak azért is csinálja. Ilyen szempontból olyanok, mint a macskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!