Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac! Jó lesz ez így?

Tengerimalac! Jó lesz ez így?

Figyelt kérdés

Mindenki azt hajtogatja , hogy tengerimalacot nem lehet egyedül tartani stb.

Igazából én is kettőt kaptam volna ( két testvért) De az egyik elpusztult még kisebb korában.

Nekem sajnos most jelenleg két malacra nem futja.

De ha rendesen gondozom akkor átmenetileg el van egyedül is nem ?

( Amíg nem állok talpra anyagilag, mondjuk úgy tavasszal mert akkor megyünk vissza Németországba)

2013. jan. 15. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, szar lesz neki és pont.
2013. jan. 15. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Érdeklődj, nézz utána, lehet valaki pont elajándékozná a sajátját. Vagy a tartása is necces? Amúgy nem hinném hogy jól érzi majd magát, téged is "zaklatni" fog de az én malacom is 2 hónapig egyedül volt. Elvolt, de aktívabb mióta van mellette valaki. Vaterán és ilyeneken is fel szokták tenni hogy van ingyen elvihető stb.
2013. jan. 15. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát inkább a tartása lenne necces...

Mert a jelenlegi ketrecben nem hinném , hogy ketten elférnének.

És ugye egy 100*50es ketrec az meg már 7-15 ezer forint.

De lehet, hogy inkább le mondok róla :(

2013. jan. 15. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is akkor mondj le róla.
2013. jan. 15. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:
felhívtam a gazdit és azt mondta, ha nem kell nekem akkor megöli :/ úgyhogy inkább össze szedem magam elmegyek érte és 1.5-2 hónap múlva kap egy társat meg egy nagyobb ketrecet.
2013. jan. 15. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem addig nem lesz baja, pár hétig nekem is csak egy volt, és a suli miatt nem tudtam vele foglalkozni, csak este felé, amikor befejeztem a tanulást, és addig vinnyogott hogy kapott egy társat:) nincs esetleg egy ismerősöd, akinek van és találkozhatna a malacod egy másikkal? mert úgy könnyebb lenne neki.
2013. jan. 15. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Neten lehet használtat venni ketrecből. Az enyém is onnan van. Bár így is 5000 ft volt. De egy nagyobb láda is jó neki ha van otthon. Fantázia kérdése :) Én is úgy kaptam először hogy ketrece sem volt. Aztán szép lassan mindene lett.
2013. jan. 15. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg egy rossz szekrényt fel kell borítani, kivenni belőle a polcokat, levenni az ajtót róla, és abba is lehet. Igaz elég helyigényes, és forgács is több kell bele, de átmenetileg szerintem jó megoldás, és a malacka is tuti élvezni fogja a nagy helyet.
2013. jan. 16. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Megöli? Pújj de fejbelőném az ilyen embereket. Akkor inkább már vigye be egy állatkereskedésbe, tuti bevennék, minthogy megölje... Lehet még jobb sorsa lenne, mert szerető gazdit találna legalább ott.
2013. jan. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!