Tengerimalac! Jó lesz ez így?
Figyelt kérdés
Mindenki azt hajtogatja , hogy tengerimalacot nem lehet egyedül tartani stb.
Igazából én is kettőt kaptam volna ( két testvért) De az egyik elpusztult még kisebb korában.
Nekem sajnos most jelenleg két malacra nem futja.
De ha rendesen gondozom akkor átmenetileg el van egyedül is nem ?
( Amíg nem állok talpra anyagilag, mondjuk úgy tavasszal mert akkor megyünk vissza Németországba)
2013. jan. 15. 18:24
2/9 anonim válasza:
Érdeklődj, nézz utána, lehet valaki pont elajándékozná a sajátját. Vagy a tartása is necces? Amúgy nem hinném hogy jól érzi majd magát, téged is "zaklatni" fog de az én malacom is 2 hónapig egyedül volt. Elvolt, de aktívabb mióta van mellette valaki. Vaterán és ilyeneken is fel szokták tenni hogy van ingyen elvihető stb.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát inkább a tartása lenne necces...
Mert a jelenlegi ketrecben nem hinném , hogy ketten elférnének.
És ugye egy 100*50es ketrec az meg már 7-15 ezer forint.
De lehet, hogy inkább le mondok róla :(
2013. jan. 15. 18:41
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem is akkor mondj le róla.
5/9 A kérdező kommentje:
felhívtam a gazdit és azt mondta, ha nem kell nekem akkor megöli :/ úgyhogy inkább össze szedem magam elmegyek érte és 1.5-2 hónap múlva kap egy társat meg egy nagyobb ketrecet.
2013. jan. 15. 19:18
6/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem addig nem lesz baja, pár hétig nekem is csak egy volt, és a suli miatt nem tudtam vele foglalkozni, csak este felé, amikor befejeztem a tanulást, és addig vinnyogott hogy kapott egy társat:) nincs esetleg egy ismerősöd, akinek van és találkozhatna a malacod egy másikkal? mert úgy könnyebb lenne neki.
7/9 anonim válasza:
Neten lehet használtat venni ketrecből. Az enyém is onnan van. Bár így is 5000 ft volt. De egy nagyobb láda is jó neki ha van otthon. Fantázia kérdése :) Én is úgy kaptam először hogy ketrece sem volt. Aztán szép lassan mindene lett.
8/9 anonim válasza:
Esetleg egy rossz szekrényt fel kell borítani, kivenni belőle a polcokat, levenni az ajtót róla, és abba is lehet. Igaz elég helyigényes, és forgács is több kell bele, de átmenetileg szerintem jó megoldás, és a malacka is tuti élvezni fogja a nagy helyet.
9/9 anonim válasza:
Megöli? Pújj de fejbelőném az ilyen embereket. Akkor inkább már vigye be egy állatkereskedésbe, tuti bevennék, minthogy megölje... Lehet még jobb sorsa lenne, mert szerető gazdit találna legalább ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!